„Legjobb UX”-díj az első hazai Fintech versenyen – Simple alkalmazás – UX-UI design by Ergománia + Zwoelf

Az innovatív pénzügyi és biztosítási szolgáltatások híroldala, a FinTechRadar által indított első hazai fintech versenyen a Simple mobilfizetési alkalmazásnak ítélte a “Legügyfélbarátabb Fintech Megoldás” díját. Ez a díj az első Magyarországon, ami kifejezetten pénzügyi és biztosítási megoldások felhasználóbarát megvalósítását díjazza.

Bankkártya rögzítés és Bankkártyáim
Bankkártyáim és Bankkártya rögzítés

“A Simple alkalmazás sikerét a 370.000-nél több felhasználó és a már 1 millió feletti tranzakciószám bizonyítja. Azonban van egy hasonlóan fontos mérőszám is, ami nem más, mint a felhasználói értékelések. A Simple ezen a fronton is kiemelkedően teljesít, és büszke arra, hogy elégedett felhasználói vannak, hiszen az App Store-ban 4,8-as, míg a Google Playen 4,5-ös értékeléssel rendelkezik. Nagy örömmel fogadtuk, hogy nem csak a felhasználók, hanem a szakma is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. „A legügyfélbarátabb fintech megoldás” díj pontosan azt tükrözi, ami a célunk is: élményszerű, biztonságos és mégis egyszerű fizetési megoldást nyújtani a felhasználóinknak.”
Benyó Péter, ügyvezető igazgató, OTP Mobil
Dashboard
Dashboard

“Úgy látjuk, hogy a felhasználói élmény döntő fontosságú lesz a jövőben a Fintech területén is. A PSD2 küszöbön álló elfogadásával a hazai felhasználók számára is egy sor olyan megoldás indulhat, melyek a mindennapi pénzügyek intézését könnyítik meg. Erre az ügyfélélményre iskolapélda a Simple.”
Szabó F. Ferenc, FinTechRadar
“Az utóbbi 10 évben több tucat, elsősorban internet- és mobilbanki alkalmazást terveztünk az Ergomániában. Nagyon örülünk, hogy a közeljövőben új, innovatív lehetőségek nyílnak a pénzügyi és biztosítási szakma előtt. Várjuk a Simple-hez hasonló, az ügyfeleknek mindennapi, hasznos innovációt hozó megoldások terjedését.”
Rung András, alapító-ügyvezető, Ergománia
A díjazott alkalmazáson közel 12 hónapig dolgozott az Ergománia csapata. Android, iOS rendszerekre készítettük el a részletes és teljes körű UX és UI terveket. A fejlesztés során természetesen támogattuk a tervek magas színvonalú kivitelezését.
Feltétek kiválasztása
Feltétek kiválasztása

Köszönjük a Simple by OTP csapatának a bizalmat és a minőségi együttdolgozást, valamint partnerünknek, a made by zwoelfnek a UI megvalósításában a közreműködést.
Olvassa el részletes esettanulmányunkat a készítés folyamatáról!

Oszd meg velünk véleményed

Kérem írd be üzenetedet

Kérem írd be email címed!

Kérem írd be üzenetedet

Küld

Website-okat, mobil applikációkat és szoftvereket tervezünk, hogy segítsünk megvalósítani üzleti céljaidat!

Csapatunk

Kapcsolat

Kedves Ergo,

A nevem
. Az email címem
. Üzenetem:

ajánlott
cikkek

Find out more about the topic

Weboldal és alkalmazás elemzés a sikeres üzletért

2017. aug. 16. | 1 perc olvasás

Újraindult elemzési szolgáltatásunk! Alacsony a konverzió? Nem emelkedett, esetleg csökkent a céges weboldala látogatottsága, vagy nem az elképzeléseknek megfelelően működik alkalmazása? Egyre többször...

Szavazz a Goldenblogon az Ergomániára

2012. Sze. 03. | 1 perc olvasás

3 évvel ezelőtt már voltunk 9.-ek a Goldenblogon. Mivel a blog aktivitása kissé hullámzó volt, ezért az elmúlt években nem népszerűsítettük ott magunkat. Most azonban újra itt a lehetőség, hogy megmutassátok...