„Legjobb UX”-díj az első hazai Fintech versenyen – Simple alkalmazás – UX-UI design by Ergománia + Zwoelf

Az innovatív pénzügyi és biztosítási szolgáltatások híroldala, a FinTechRadar által indított első hazai fintech versenyen a Simple mobilfizetési alkalmazásnak ítélte a “Legügyfélbarátabb Fintech Megoldás” díját. Ez a díj az első Magyarországon, ami kifejezetten pénzügyi és biztosítási megoldások felhasználóbarát megvalósítását díjazza.

Bankkártya rögzítés és Bankkártyáim
Bankkártyáim és Bankkártya rögzítés

“A Simple alkalmazás sikerét a 370.000-nél több felhasználó és a már 1 millió feletti tranzakciószám bizonyítja. Azonban van egy hasonlóan fontos mérőszám is, ami nem más, mint a felhasználói értékelések. A Simple ezen a fronton is kiemelkedően teljesít, és büszke arra, hogy elégedett felhasználói vannak, hiszen az App Store-ban 4,8-as, míg a Google Playen 4,5-ös értékeléssel rendelkezik. Nagy örömmel fogadtuk, hogy nem csak a felhasználók, hanem a szakma is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. „A legügyfélbarátabb fintech megoldás” díj pontosan azt tükrözi, ami a célunk is: élményszerű, biztonságos és mégis egyszerű fizetési megoldást nyújtani a felhasználóinknak.”
Benyó Péter, ügyvezető igazgató, OTP Mobil
Dashboard
Dashboard

“Úgy látjuk, hogy a felhasználói élmény döntő fontosságú lesz a jövőben a Fintech területén is. A PSD2 küszöbön álló elfogadásával a hazai felhasználók számára is egy sor olyan megoldás indulhat, melyek a mindennapi pénzügyek intézését könnyítik meg. Erre az ügyfélélményre iskolapélda a Simple.”
Szabó F. Ferenc, FinTechRadar
“Az utóbbi 10 évben több tucat, elsősorban internet- és mobilbanki alkalmazást terveztünk az Ergomániában. Nagyon örülünk, hogy a közeljövőben új, innovatív lehetőségek nyílnak a pénzügyi és biztosítási szakma előtt. Várjuk a Simple-hez hasonló, az ügyfeleknek mindennapi, hasznos innovációt hozó megoldások terjedését.”
Rung András, alapító-ügyvezető, Ergománia
A díjazott alkalmazáson közel 12 hónapig dolgozott az Ergománia csapata. Android, iOS rendszerekre készítettük el a részletes és teljes körű UX és UI terveket. A fejlesztés során természetesen támogattuk a tervek magas színvonalú kivitelezését.
Feltétek kiválasztása
Feltétek kiválasztása

Köszönjük a Simple by OTP csapatának a bizalmat és a minőségi együttdolgozást, valamint partnerünknek, a made by zwoelfnek a UI megvalósításában a közreműködést.
Olvassa el részletes esettanulmányunkat a készítés folyamatáról!

Oszd meg velünk véleményed

  Kérem írd be üzenetedet

  Kérem írd be email címed!

  Kérem írd be üzenetedet

  Küld

  Website-okat, mobil applikációkat és szoftvereket tervezünk, hogy segítsünk megvalósítani üzleti céljaidat!

  Csapatunk

  Kapcsolat

  Kedves Ergo,

  A nevem
  . Az email címem
  . Üzenetem:

  ajánlott
  cikkek

  Find out more about the topic

  Magyar látássérültek segítik a hangalapú kezelőfelületek tervezését az Ergomániánál

  2021. ápr. 13. | 27 perc olvasás

  Az Ergománia 2020 végén kezdett bele egy nagyobb szabású projekt következő fázisába. 2013 óta foglalkoztat bennünket a hangvezérlés, hanggal való navigáció kérdése, ezért most vakokat és gyengénlátókat...

  Fintech UX a B2B-nek

  2021. márc. 30. | 16 perc olvasás

  A firenzei Pont Vecchio avagy Öreg Híd közel ötven üzletnek ad otthont. Szinte mindegyik ékszerész, vagy a szakmához kapcsolódik valamilyen módon. Egyesek drágaköveket, mások órákat vagy arany- és ezüst...