Lehet más a politika! és az EP választás

Mivel Konrád hiányolta az LMP-t, ezt az elmaradást még a választások előtt igyekeztem pótolni. Vannak még akik kimaradtak. Az élet ilyen, nem lehet mindenki ott még az én blogomban se.
Az lmp honlapon elsőként felugró segítségszámláló nagyon nem tetszik, főleg amiatt, hogy a bezár gomb el van teljesen dugva és nem a megszokott helyen van.

Az agresszív segítségszámláló
Miután a segítségszámlálót leráztam a portál jellegű honlapra jutok. Igényes megjelenés fogad. A kiemelésekre a zöld és a narancs színt használják kissé pazarló módon, így ezek jelentősen vesztenek hatékonyságukból.

LMP nyitó
 
Nem örülök neki, hogy a logót berakták a szokatlan jobb felső sarokba. A bookmarkolási lehetőséget is feleslegesnek tartom. A hírlevélre valóban utalhatna boríték ikon, de én azt hittem elsőre, itt levelet küldhetek az lmp stábnak. Azt már mondanom se kell, hogy a regisztrációnál illene feltüntetni, hogy az miért jó nekem. A menünevek egy része nem annyira jól sikerült. Főleg a te jössz! pontot lenne jó valami értelmes menünévre lecserélni.
Mivel továbbra is csak az EP választás izgat, erre fókuszálok a továbbiakban. Elég sok olyan elem van, ami mintha kötődne ehhez, de nehéz eldönteni kattintás nélkül, hogy ez tényleg így van-e. Gondolom erre vonatkozik a Segíts a kampányban, Országos turné, Támogasd a kampányt stb. Az EP választás kis szekciója eléggé el van dugva a bal hasáb közepén. Még szerencse, hogy megtaláltam.
Az EP-prgoramra kattintva egy nagyon szép, igényes a mac-es képernyőn is pompásan mutató programra jutok. Nem vagyok mégse teljesen boldog. Jó lett volna közölni, hogy ez egy pdf dokumentum és hogy mekkora. Másrészt alapkövetelmény lenne a főbb pontokat a weben is közzétenni itt.

  EP lista önéletrajzokkal

Az EP listán jó, hogy egyben meg lehet tekinteni az embereket, de a 6. jelölttől senkinek sincs képe. Illett volna valamit feltenni róluk is, ha már indulnak. A szövegek túl hosszú darabokban vannak. Szét kellett volna tördelni őket kisebb darabokra és a félkövér kiemelés sem ártott volna.
Búcsúzásképp megnéztem a kampányfilmet. Jó ötlet, hogy a youtube-on is fenn van, de hatékonyabb lenne  az oldalon belül beilleszteni, vagy legalább szövegben jelezni, hogy ez egy link a youtube-ra.
Összességében nem rossz az LMP honlapja, de egy-két dolog csiszolásával és az EP markáns kiemelésével sokat lehetett volna rajta lendíteni.
 

7 hozzászólás

Oszd meg velünk véleményed

Mind a 7 hozzászólás mutatása

Kérem írd be üzenetedet

Kérem írd be email címed!

Kérem írd be üzenetedet

Küld

Website-okat, mobil applikációkat és szoftvereket tervezünk, hogy segítsünk megvalósítani üzleti céljaidat!

Csapatunk

Kapcsolat

Kedves Ergo,

A nevem
. Az email címem
. Üzenetem:

ajánlott
cikkek

Find out more about the topic

Mondom, hogy értsd: hogyan van értelme hangalapú játékot fejleszteni?

2020. ápr. 27. | 12 perc olvasás

Mára a fizikai input eszközök (billentyűzet, egér, érintőképernyő) mellett tagadhatatlanul mindenhová elterjedtek a mikrofonok is. Megtalálhatók az összes telefonban, de egyre gyakrabban fellelhető perifériának...

Az azonnali fizetés kialakulása, és amit tudni érdemes

2020. Már. 29. | 12 perc olvasás

Annak ellenére, hogy azonnali üzenetváltás korát éljük, a banki utalásoknál akár egy egész napot is várnunk kellett, míg az összeg a címzett számláján megjelent. Nem beszélve arról, ha az utalás ideje...